Tallilla tapahtuu taas tiistaisin, alkaen klo 18.00. Eläkeläiset voivat tulla jo aikaisemminkin. Tarjolla korppukahvia ja makkaraa sinapilla tai ilman. Tervetuloa!

Puhallushiekan sisäänkantotalkoisiin osallistui tasan viisi henkilöä..tonni hiekkaa on nyt siirretty siiloon kaikkien kerhon jäsenten käytettäväksi….

Talli-isännän toimi poistuu, työkalu-ja tarvikepuutteet jatkossa sähköpostiin kerhotila at konepyoraseura.fi, texviesti o4oo 64626o. Muutamaan liikkeeseen avatan tili joihin valtuutetaan nimetyt henkilöt tavaran hankintaan

Rakentelupaikat on kaikki tällä hetkellä varattu.

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri at konepyoraseura.fi

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että  on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.edit 23.8.2020 Sihteeri