Talkoot maanantaina 26.9 klo 17:00 alkaen

Kerhotilan paikkavaraukset

Hylly-, rakentelu- ja pyöränsäilytyspaikkojen hakemukset on kaikkien halukkaiden, myös niiden joilla siellä paikka ja omaisuutta jo on, osoitettava kirjallisena johtokunnalle elokuun 15 päivä 2022 mennessä. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, tehdään arvonta hakijoiden kesken. Siispä nykyinen paikka ei ole takuu tulevasta! Hakemus kerhotila( at ) konepyoraseura.fi

Työkalu- ja tarvikepuutteet

Ilmoitus sähköpostiin kerhotila (at) konepyoraseura.fi.

Akut ja renkaat ovat ongelmajätettä jotka jokainen hoitaa asianmukaiseen keräilypisteeseen, Mustankorkealle.

Sisällä olevat roskakorit ovat pääasiassa siivousjätteelle, niiden täyttyesssä on nekin tyhjennettävä ulos.

Viimeinen lähtijä kerhotiloista varmistaa että molemmat ovet ovat lukittuna, valot sammutettuna ja paineilmaventtiili suljettuna. Ulkopesuun tarkoitettun vesilinjaan EI SAA jäädä paine käytön loputtua!! Sulje hana pesualtaan läheltä.

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri (at) konepyoraseura.fi, jäsenten tulee itse pitää huolta , että osoite on oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule, tai osoitteenne muuttuu, ilmoita muutoksesta em. osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.

Koronarajoitukset

Kaikissa kerhotiloissa koronan aiheuttamat rajoitukset otettu käyttöön, ohjeet jäsenkirjeessä.