JMK:n mp-näyttely 7.-8. 4,  Konepyöräseuralla oma osasto… perjantaina 6.4 klo 9.00 alkaen talkoot Hippoksella.

Kausipaikat pyörän säilytykseen  haussa 15.8 mennessä, 130€ kausi, hakemukset puheenjohtaja@konepyoraseura.fi

Uudet kerhotilan järjestyssäännöt päivitetty sivuille.

Pyörä- ja hyllypaikkojen varaaminen

kerhotilojen_varaaminen

Muutama talvisäilytyspaikka jäljellä Myllyjärvellä, 130€ kausi, tiedustelut ja hakemukset Jarille puh 040-5014870

Kerhon vaakuutus ei vastaa säilytettäviä pyöriä vaan jokaisen on itse huolehdittava riittävästä vakuutusturvasta.  Kasko tai rekisteröimättömässä pyörässä kotivakuutuksen kautta esinevakuutus, kysy vakuutusyhtiöstäsi.

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: karpatsohvi@hotmail.com

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että Karpalla on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.

päivitetty 2.4.2018