Konepyöräseura kiittää kaikkia Rompepäivätapahtumaan osallistuneita talkoolaisia…..

kaikkensa talkoissa antanut kerholainen ansaitulla lepohetkellä…

____________________________________________________________________________

Kausipaikat pyörän säilytykseen haussa, 130€ kausi,
hakemukset Jarmo Vuorinen sihteeri@konepyoraseura.fi, 040 5575993

Tarkennuksia tallin käyttöön ja varauksiin

Rakentelupaikat on kaikki tällä hetkellä varattu, talvisäilytyspaikkoja on vielä muutama vapaana.

Kerhoisännät:
Olli Niinikangas puh.050 4906994
Jukka Pasanen puh.0400 646260
Kysy kerhoisänniltä!

____________________________________________________________________________

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri@konepyoraseura.fi

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että  on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.

päivitetty 19.1.2020 iicka