Maanantaiajelut alkaa olla ajeltu ja tallilla olisi sitten taas talkoita maanantaisin klo 18 alkaen. Innokkaimmat toki voi tulla jo aiemminkin! Milloin mitäkin pikku puuhastelua ja maailman menon ihmettelyä. Yllätystarjoilu! Tervetuloa!

30.11.2020, klo 18.00. Opastusta hitsaamiseen ja muihinkin tallin laitteisiin. Tervetuloa!!

Säilytyspaikat

Hylly- ja rakentelupaikkoja voi kysyä kerhotila( at ) konepyoraseura.fi

Talvisäilytyspaikat sihteeri( at ) konepyoraseura.fi

Talli-isännän toimi poistuu, työkalu-ja tarvikepuutteet jatkossa sähköpostiin kerhotila at konepyoraseura.fi, texviesti o4oo 64626o. Muutamaan liikkeeseen avatan tili joihin valtuutetaan nimetyt henkilöt tavaran hankintaan

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri at konepyoraseura.fi

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että  on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille. edit 27.9.2020 Sihteeri