Puhallushiekan sisäänkantotalkoot tiistaina 18.8 klo 18 alkaen..tonni hiekkaa….

Tiistaisin tallilla, jatkuu syyskuun alussa…

Talli-isännän toimi poistuu, työkalu-ja tarvikepuutteet jatkossa sähköpostiin kerhotila at konepyoraseura.fi, texviesti o4oo 64626o. Muutamaan liikkeeseen avatan tili joihin valtuutetaan nimetyt henkilöt tavaran hankintaan

Rakentelupaikat on kaikki tällä hetkellä varattu.

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri at konepyoraseura.fi

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että  on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.

edit 29.6.2020 karppa