Rompepäivä 2024

Keski-Suomen Konepyöräseura kiittää kaikkia tapahtumaan tavalla tai toisella osallistuneita. Tavaraa näytti olleen kiitettävästi ja vaihtaneen omistajaa. Ostajaporukkaa eli pääsymaksun maksaneita oli silmämääräisesti arvattuna entiseen malliin, kiitos käynnistä kaikille.

Huutokauppakin meni mukavasti motoristihengessä ja kaikki myytiin. Kiitos Aki ja Heli sekä vastuuhenkilöt.

Kiitokset erityisesti talkooväelle, varsinkin ulkoporukalle, tapahtuman onnistumiseksi uhratusta ajasta ja työpanoksesta. Kiitokset Paviljongille entisestäänkin yhteistyökykyisestä ja -halukkaasta toiminnasta ja kiitos järjestyksenvalvojille. Jyväskylän Moottoriklubi oli meitä taas suuresti auttamassa, kiitokset siitä. Paikalla olleet myyjät uhmasivat kireää pakkasta ja saapuivat paikalle rohkeasti, kiitos siitä. Syömisien ja juomisien myynti Restelin ravintoloissa sujui käsittääkseni hyvin, kiitos. Talkoolaisissa oli myös hiljaisesti työnsä hyvin hoitaneita, mihinkään kerhoon tms kuuluneita ja jo lokakuulta alkaen toimineita henkilöitä, kiitos heille.

Kiitos Mr. Rompepäivä, jonka kaikki täällä kyllä tuntevat.