Syksyn tullen ja ajelukauden hiipusessa kerhotiloissa alkaa taas tapahtua.

Kerhon pihalla on iso jäteastia johon jokainen hoitaa omat roskansa, jäteöljylle ja metalliromulle löytyy myös keräyspisteet ulkoa.

Akut ja renkaat ovat ongelmajätettä jotka jokainen hoitaa asianmukaiseen keräilypisteeseen. (Mustankorkea)

Sisällä olevat roskakorit ovat pääasiassa siivousjätteelle, niiden täyttyesssä on nekin tyhjennettävä ulos.

Talkooilta kerholla ma 18.10 klo 18 alkaen, hiekka-ja lasikuulapuhalluslaitteiden huoltoa yms.

Viimeinen lähtijä kerhotiloista varmistaa että molemmat ovet ovat lukittuna, valot sammutettuna ja paineilmaventtiili suljettuna.

Paikkavaraukset

Hylly- talvisäilytys ja rakentelupaikkoja voi kysyä kerhotila( at ) konepyoraseura.fi

Talli-isännän toimi poistuu, työkalu-ja tarvikepuutteet jatkossa sähköpostiin kerhotila at konepyoraseura.fi, Muutamaan liikkeeseen avatan tili joihin valtuutetaan nimetyt henkilöt tavaran hankintaan

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri at konepyoraseura.fi

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että  on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.

edit10.10.2021 karppa