Koronasta johtuen kerhossa on aloitettu säästökuuri, tästä lähtien omat kahvit kerholle….

Paikkavaraukset

Hylly- talvisäilytys ja rakentelupaikkoja voi kysyä kerhotila( at ) konepyoraseura.fi

Talli-isännän toimi poistuu, työkalu-ja tarvikepuutteet jatkossa sähköpostiin kerhotila at konepyoraseura.fi, Muutamaan liikkeeseen avatan tili joihin valtuutetaan nimetyt henkilöt tavaran hankintaan

Keski-Suomen Konepyöräseuran jäsenkirjeet jaetaan nykyään pääsääntöisesti sähköpostitse. Jäsenet saavat kirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa tänne: sihteeri at konepyoraseura.fi

Jäsenten tulee itse pitää huolta siitä, että  on osoitteet oikein. Jos kirjettä tai sähköpostia ei tule tai tiedätte osoitteenne muuttuvan ILMOITTAKAA SIITÄ em osoitteeseen.

Jäsenistön kotisivut linkitetää sivuille..ilmoita osoite niin saadaan harrastukset paremmin esille..

Vanhoja valokuvia kaivataan laitettavaksi kerhon sivuille..paperikuvat voidaan skannata ja digikuvat tikulle ja toimitetaan ylläpitäjille.

edit 31.3.2021 karppa